لیست جامع فلش کاران ایران با کمک شما - مشاهده جزئیات طرح ...

جشنواره وب ایران انجمن تخصصی فلش

حمایت از ما - بنر تبلیغی ما در سایت شما - کلیک کنید

نویسنده موضوع: افزایش رنک سایت در گوگل !  (دفعات بازدید: 4155 بار)

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • -دریافت شده: 487
  • ارسال: 555
  • مدیریت سایت
    • مسنجر Yahoo - mohsensemsarpour
    • ديدن مشخصات
    • گروه نرم افزاری رایان حمد
    • ایمیل
افزایش رنک سایت در گوگل !
« : آوریل 05, 2010, 02:43:10 »
دوستان سلام
با تشکر از زحماتی کلیه عزیزان که ما رو در این مهم یاری دادند به اطلاع می رسانیم که رنک سایت از 0 به 1 در سایت گوگل ارتقاء یافت . مطمئنا این مسئله با تلاش همه شما عزیزان اتفاق افتاده و امیدواریم با تلاش های صمیمانه شما به زودی به رنک های بالاتر در سایت گوگل ارتقاء پیدا کنیم ، انشاء الله و به زودی برنامه های سایت در ماه های آینده نیز اعلام خواهد شد . مجددا از همه تشکر می کنم و خواهش می کنم نظرات و پیشنهادات و انتقاداتشون رو برای ما ارسال کنند

موفق و پیروز باشید

دانلود نرم افزار دیدافزا افزایش رنک سایت - page rank

آموزش ها :

seo چیست ؟
ترافیک سایت چیست ؟
30 نکته اساسی برای افزایش رنک و افزایش بازدید سایت
سایت خود را برای افزایش آمار بازدید کنندگان آنالیز کنید
« آخرين ويرايش: ژانویه 29, 2011, 03:14:24 توسط مدیریت سایت »
روزی که تو آمدی زمادر عریان      *    مردم همه خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای بشر که روز رفتن     *     مردم همه گریان و تو باشی خندان

FlashMan

• مدیر انجمن ها
  • کاربر فعال
  • -دریافت شده: 92
  • ارسال: 198
    • مسنجر Yahoo - Flash.Education
    • ديدن مشخصات
    • آموزش فلش
    • ایمیل
پاسخ : افزایش رنک سایت در گوگل !
« پاسخ #1 : آوریل 07, 2010, 12:57:50 »
به خاطر این مسئله خیلی خوشحالم . و از دوستان به خاطر اینه مدتی کم کار کردم معذرت خواهی میکنم . مطمئنن از این به بعد بیشتر فعالیت خواهم کرد .

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #2 : آوریل 07, 2010, 02:01:34 »
خدا رو شکر بچه ها جای یک دیگر رو پر می کنند و به صورت بالانس شده کارهای انجمن داره جلو می ره که از این بابت از همه تشکر می کنم

موفق و پیروز باشید

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
دید افزا - برنامه افزایش بازدید سایت
« پاسخ #3 : سپتامبر 13, 2010, 02:29:27 »
دوستان سلام
انجمن تخصصی فلش پس از ماه ها تلاش اولین نسخه نرم افزار افزایش بازدید سایت را طراحی و آماده عرضه نموده است . این نرم افزار برای کلیه کاربران اینترنتی که داری وبلاگ و یا وب سایت هستند کاربرد دارد ، نحوه کار با این برنامه بسیار ساده بوده و کافی است در فایل txt که کنار برنامه هست ، لیست سایت های خودتان را درج کرده و برنامه را اجرا کنید ، این برنامه به صورت اتوماتیک هر ده ثانیه یک بار به سایت های شما سر زده و بازدید سایت شما را بالا خواهد برد ، با این ترفند سایت های جستجوگر از جمله گوگل سایت شما را بهتر شناسایی خواهند کرد .
نسخه اول این نرم افزار آماده شده و با توجه به کاربردی بودن این نرم افزار (به صورت رایگان) عرضه شده است . در نسخه اول نرم افزار امکانات زیر قرار داده شده است .

1. امکان ویرایش سریع و دستی لیست سایت ها
2. محیط ساده و کاربرپسند
3. کش کردن صفحات برای لود شدن سریع تر آن ها
4. قابلیت کلیک بر روی لینک های اضافه شده در لیست
5. پیش نمایش سایت ها
6. حجم بسیار پایین برنامه
7. عدم نیاز به نصب
8. قابلیت اجرا در کلیه ویندوزها (98,xp,vista,seven)

روش اجرای برنامه :

1. ابتدا فایل برنامه رو از اینجا دانلود کنید . دانلود رایگان نرم افزار (حجم فقط 530 کیلوبایت)
2. فایل را از حالت فشرده خارج کنید .
3. فایل didafza_url را باز کرده لیست خود را وارد کنید .
4. برنامه didafza.exe را اجرا کرده از امکانات آن لذت ببرید .

« آخرين ويرايش: سپتامبر 13, 2010, 02:31:18 توسط مدیریت سایت »

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
seo چیست ؟
« پاسخ #4 : ژانویه 13, 2011, 10:56:07 »
يعنى توليد كردن صفحات وبى كه براىموتورهاى جستجو جالب و فريبنده هستند. بهينه سازى صفحات وب اين است كه شمادر نتايج يك موتور جستجوى بزرگ بيشترين امتياز را داشته باشيد. اهميت اينموضوع از آنجا ناشى مى شود كه اكثر مردم از موتورهاى جستجو براى رسيدن بهمطلب يا محصول مورد نظر خود استفاده مى كنند. شايد بتوان گفت كه تقريباًهمه افرادى كه با وب آشنايى هر چند كمى دارند، حداقل براى يك بار هم كهشده واژه SEO را شنيده اند. SEOيعنى توليد كردن صفحات وبى كه براىموتورهاى جستجو جالب و فريبنده هستند. بهينه سازى صفحات وب اين است كه شمادر نتايج يك موتور جستجوى بزرگ بيشترين امتياز را داشته باشيد. اهميت اينموضوع از آنجا ناشى مى شود كه اكثر مردم از موتورهاى جستجو براى رسيدن بهمطلب يا محصول مورد نظر خود استفاده مى كنند. شايد بتوان گفت كه تقريباًهمه افرادى كه با وب آشنايى هر چند كمى دارند، حداقل براى يك بار هم كهشده واژه SEO را شنيده اند.اما SEO چيست؟
معناىلغوى SEO كه مخفف Search Engine Optimization است، بهينه سازى موتور جستجومى باشد. SEO يعنى توليد كردن صفحات وبى كه براى موتورهاى جستجو جالب وفريبنده هستند. بهينه سازى صفحات وب اين است كه شما در نتايج يك موتورجستجوى بزرگ بيشترين امتياز را داشته باشيد. اهميت اين موضوع از آنجا ناشىمى شود كه اكثر مردم از موتورهاى جستجو براى رسيدن به مطلب يا محصول موردنظر خود استفاده مى كنند. به عنوان مثال در گوگل و ياهو، اكثر مردم فقط بهصفحه اول نتايج جستجو نگاه مى كنند. بنابراين براى داشتن ترافيك بالا ازطرف موتورهاى جستجو، اين مسأله الزامى است كه سايت شما در صفحه اول نتايججستجو قرار گيرد. علم بهينه سازى موتور جستجو در مورد روشهاى فنى مانندعنوان صفحه مناسب، تگ ها و متا تگ ها، كلمات كليدى و عبارات كليدى وتوضيحات مناسب سايت و كلاً محتوايى كه موتورهاى جستجو دوست دارند، مطالعهمى كند. موتورهاى جستجو صفحات وب را به وسيله نرم افزار خزندگى (عنكبوت)پيدا و فهرست بندى مى كنند. متأسفانه همه نرم افزارهاى خزندگى يك جور كارنمى كنند. براى مثال اگر صفحه وب شما در يكى از موتورهاى جستجو امتيازبالايى داشته باشد، ممكن است در ديگر موتورها اين چنين نباشد. يكى ازكارهايى كه متخصصان بيهنه سازى موتورهاى جستجو انجام مى دهند، پيگيرى همهتغييرات عملكرد داخل موتورهاى جستجو است. بنابراين آنها مى توانند صفحاتوب را بر طبق اين تغييرات بهينه سازى كنند. به علاوه آنها همراه باتغييرات موتورهاى جستجوى مختلف خود را تابع اين موتورها قرار مى دهند.هنگامى كه شما يك طراح براى طراحى سايت تجاريتان انتخاب مى كنيد، شما بايداز اين طراح درباره بهينه سازى موتورهاى جستجو سؤال كنيد و بايد از اوبخواهيد بر طبق اصول بهينه سازى براى موتورهاى جستجو ساخت صفحات وب سايتشما را شروع كند. در صورتيكه اين كار طولانى تر از طراحى هايى كه شما بيشاز اين داشته ايد، نيست. اين كار خيلى آسان تر و معقول تر است كه شما درهمان بار اول كه سايتتان بر روى وب قرار مى گيرد، شامل بهينه سازى براىموتورهاى جستجو شود.
چرا SEO مهم است؟
چرابهينه سازى براى موتورهاى جستجو مفيد مى باشد. موارد ذيل برخى از دلايلاين موضوع مى باشند: برتر بودن در نتايج جستجو مشترى هاى زيادى را بهديدار از وب سايت شما دعوت مى كند. ۸۷ در صد همه بينندگان شما از يك صفحهيك وضعيت دارند. ۹۱ در صد از كاربران اينترنت از موتورهاى جستجو استفادهمى كنند. طبق آخرين تحقيقات بيش از ۲۵۰ ميليون جستجو در روز در كشورانگليس انجام مى گيرد. ۷۳ در صد معاملات آنلاين به وسيله موتورهاى جستجوآغاز مى شود. ۳‎/۵ بيليون از وب سايت با هم بر سر رقابت پول هستند، اماواقعيت اين اين است كه فقط كسرهاى از يك درصد به صفحه اول مى رسند.
چه كسانى به SEO احتياج دارند؟
هروب سايتى كه به سوى تجارت و بازرگانى حركت مى كند، بايد صفحات وب خود رابراى موتورهاى جستجو بهينه سازى كند. هدف نهايى يك وب سايت جلب كاربراناينترنتى مى باشد، و مطالعات نشان داده است كه پهنه عظيمى از كابراناينترنتى وب سايت ها را در موتورهاى جستجوى پيدا كرده اند. اگر شركت شمانظر به ساخت يك وب سايت جديد و يا به روز كردن وب سايت قديمى خود را داردبايد توجه داشته باشيد كه براى پيشرفت بايد SEO را در الويت قرار دهيد. بهخاطر داشته باشيد كه SEO شما را به مسابقه بزرگ مى برد و شما را در بازارمعرفى مى كند.
ابزارهاى SEO چيست؟
در اينجا مى خواهيم درباره ابزارهاى SEO يا بهينه سازى براى موتورهاى جستجو صحبت كنيم و تعدادى از آنها را معرفى كنيم.
Keyword Suggestion پيشنهاد دهنده كلمات كليدى:
همانطور كه در بالا گفتيم كلمات كليدى در جذب موتورهاى جستجو نقش به سزايى دارند.
شمامى توانيد با استفاده از Keyword Suggestion كلمات كليدى بهتر و جذاب ترىرا انتخاب كنيد. Google Rank Checker چك كننده امتياز شما در گوگل: موتورجستجوى گوگل با محاسباتى خاص و دقيق به وب سايت ها امتياز مى دهيد، هر چهامتياز سايت شما در گوگل بالاتر باشد ارزش سايت شما بالاتر است. معمولاًچك كردن اين امتياز آسان نيست اما اين ابزار در بيشتر سايت هاى مرتبطباTools SEO كار شما را آسان كرده و شما مى توانيد به راحتى امتياز خود رادر گوگل چك كنيد.
Link Popularity محبوبيت لينك:
محبوييتلينك به شما نشان مى دهيد كه در موتورهاى جستجوى مختلف وقتى شما را جستجومى كنند چه تعداد نتيجه ظاهر مى شود و جديدن از اين ابزار براى مقايسهكردن بين چند وب سايت استفاده مى شود. Search Engine Position وضعيت سايتشما در موتورهاى جستجو: اين ابزار هم تعداد نتايج جستجوى سايت شما را درموتورهاى جستجوى بزرگ نمايش مى دهد. در كل Web Site Optimization Tools ياابزارهاى بهينه سازى وب سايت كه انواع مختلف و متنوعى دارند.

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
ترافیک سایت چیست ؟
« پاسخ #5 : ژانویه 13, 2011, 10:56:39 »
ترافیک سایت چیست ؟
میزان بازدید از یک وب سایت را ترافیک بازدید شده از وب سایت می نامندکه توسط رتبه بندی هایی در دنیای اینترنت قابل ارزیابی می باشد . به طورمثال وب سایت ها توسط سایت الکسا و یا پیج رنک ها قابل اندازه گیری میباشند .

روش های افزایش ترافیک وب سایت :
مجموعه ای از روش هایی که شما می توانید توسط آن ترافیک بازدید کنندگان وب سایت را افزایش دهید به طور مثال :
* درست کردن متا های وب سایت
* استفاده کردن صحیح از به روزرسانی در وب سایت
* بک لینک ها
* لینک های داخلی

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
۱- Sridhar Katakam: وبلاگ ها را دنبال کنید و در آنها نظرات مفید بگذارید. یک راه خوب برای در ارتباط بودن با بازدید کننده ها نصب یک ابزارک MyBlogLog است.
۲- Ian Delaney:هیچ چیز باعث ترافیک زیاد در دراز مدت نمی‌شود به جز ارزشمند بودن. مطالبیکه طرز کار چیز های مختلف را شرح می‌دهند یا به درد بخور هستند همیشه درجا های مختلف از جمله Del.icio.us لینک می‌شوند که در طولانی مدت ازصفحه‌ی اول Digg هم بهتر است.
۳- Scott Townsend:موتور های جستجو را از بروز شدن وبلاگتان با پینگ کردن مطلع سازید. اینکار باعث به حداکثر رسیدن دریافت بازدید کننده از سوی این منابع می‌شود.(لیست سرویس های پینگ کننده را در اینجا ببینید)
۴- Kyle:بر روی زمینه‌ی فعالیت خود بیشتر متمرکز شوید و از اخبار جدید آن حوزهمطلع باشید. پست هایتان را طوری طراحی کنید که هم برای افراد مبتدی و همبرای حرفه‌ای ها قابل استفاده باشد. من بار ها دیده‌ام که پست های ساده‌تررتبه‌ی بهتری در موتور های جستجو می‌آورند و زیاد هم غیر‌منطقی نیست.افراد دنبال مطلبی هستند که راحت تر و زود‌تر مشکلشان را حل کند.
۵- Grant Gerver: گه گداری مطالبی مخالف افکار و باور های عمومی بنویسید ، من گاهی مطالبی در رابطه با عده‌ی خاصی در سیاست می‌نویسم.
۶- Daniel:از یک افزونه‌ی مترجم استفاده کنید تا کسانی که با زبان شما آشنایی ندارندهم بتوانند از مطالب استفاده کنند. این طوری گستره‌ی بازدید کنندگان خودرا به شدت گسترش می‌دهید. من برای این کار از یک افزونه‌ی پولی استفادهکرده‌ام ولی نسخه های رایگان خیلی خوب هم موجود است.
۷- Rory: مطالبتان را در جشنواره های وبلاگی مرتبط ثبت کنید.
۸- Ramen Junkie: خبر نامه ها! من همیشه وقتی مطلبی برای خبرنامه ها می‌نویسم نتیجه‌ی خوبی می‌گیرم.
۹- Eric Atkins:ظاهر جدید برای سایتتان طراحی کنید. این کار باعث جذابیت برای خواننده هایدائم شما خواهد شد ، همچنین می‌توانید پوسته‌ای را که می‌سازید در اختیاردیگران قرار دهید. به این صورت مقدار زیادی ترافیک و لینک از سایت هایی کهاز قالب شما استفاده می‌کنند دریافت می‌کنید.
۱۰- Megan Taylor: وبلاگتان را به جنب و جوش بیاندازید. پست ها را به حال خود رها کنید ، از بازدیدکنندگان سوال بپرسید و بحث راه بیاندازید.
۱۱- Guido: در وبلاگ ها نظر بدهید ، پست های بدرد بخور بنویسید و دوست های خوب پیدا کنید.
۱۲- Brian Auer: بایدفعال باشید تا بتوانید ترافیک بدست بیاورید. من در وبلاگ های مرتبط باخودم نظر می‌دهم و لینک سایتم را در آخر امضا هایم اضافه می‌کنم. از هرفرصت برای معرفی کردن سایت و وبلاگ خود استفاده کنید. بلافاصله تاثیر آنرا خواهید دید.
۱۳- Shankar Ganesh: در سایت MyBlogLog فعالیت کنید و مطمئن باشید بازدید کننده بدست میاورید. سعی کنید در انجمن های مرتبط با وبلاگتان هم عضو شوید.
۱۴- Andrew Timberlake:هر جا که می‌توانید آدرس وبلاگ خودتان را بگذارید. من در سربرگ های کاری ،کارت ویزیت ، بالای نامه ها ، انتهای ایمیل ها و حتی روی ماشینم آدرسسایتم را نوشته‌ام.
۱۵- Cory OBrien:وبلاگ های زیادی بخوانید و دنبالک بفرستید. مطمئن باشید که موتور هایجستجو سایت شما را می‌شناسند و سعی کنید رتبه‌تان را افزایش دهید.مطالبتان را در سایت های آنلاین بوکمارکینگ اضافه کنید.
۱۶- Jester:در وبلاگ ها نظر بگذارید ، زیاد طول نمی‌کشد تا حتی فقط موافقت یامخالفتتان را با نویسنده اعلام کنید. با این روش همیشه بازدید کنندهدریافت می‌کنید.
۱۷- George Manty:روزی ۳ تا ۵ پست منتشر کنید و سرویس های مختلف را با پینگ کردن مطلع کنید، می‌توانید از وردپرس هم برای پینگ کردن خوب استفاده کنید. نظر سنجیبگذارید و نظر بازدید کنندگان را بپرسید ، ابزار رایگان به آنها بدهید ودر نهایت کاری کنید که آنها دوباره برگردند و به دوستانشان راجع به شمابگویند.
۱۸- Engtech:اجتماع! ، این فقط یک کلمه است اما در دنیای وبلاگ نویسی مهمترین چیز است.مهم ترین عامل موفقیت وبلاگ داشتن اجتماع بازدید کنندگان فعال است. داشتناجتماع فعال در دور و بر وبلاگ باعث افزایش ترافیک می‌شود. اما چگونه شروعکنیم؟ با بهبود دادن رتبه خود در موتور های جستجو (SEO) ، فعالیت در سایتهای اجتماعی ، نظر دادن در وبلاگ ها و…
۱۹- Crhis: سایت Squidooبرای دریافت بازدید کننده خیلی مفید است. می‌توانید در آن اجتماع های خوبیایجاد کنید و بهترین پست های مرتبط با موضوع کاری‌تان همچنین بهترین پستهای خودتان را به صورت لیست اضافه کنید.
۲۰- Splork: من ترافیک زیادی از نوشتن مقاله ها و ارسال آنها به سایت EzineArticlesکسب کرده‌ام. این مقالات همیشه در گوگل رتبه های خوبی در کلمه‌ی کلیدیمربوط به خود کسب می‌کنند و به خاطر لینک سایت اصلی من که در آخر مطالبدرج شده همیشه بازدید کنندگان زیادی به وبلاگم آمده‌اند.
۲۱- Jen Gordon: من پس از ثبت کردن قالبم در سایت هایی مثل CSSMania و WebCremeبا بازدید زیادی مواجه شدم. اگر می‌توانید یک استایل خوب درست کنید و واردرقابت های طراحی شوید تا هم بازدید کننده بدست بیاورید و هم یک اجتماع خوبدر اطرافتان.
۲۲- Kat:من تازگی در تالار گفتمان هایی که با موضوع وبلاگ من ارتباط دارند فعالشدم و افکارم رو با بقیه در اشتراک می‌گذارم و حتی یک اجتماع مخصوص موضوعمورد فعالیت خودم هم در آنها درست کرده‌ام. این روش برای من خیلی خیلیتاثیر داشته است.
۲۳- Inspirationbit:همه‌ی ما سرویس هایی مثل Digg و Del.icio.us و… را می‌شناسیم و می‌دانیمکه ترافیک زیادی ایجاد می‌کنند ولی من به تازگی مطالبم رو در سایت Blogg-buzz.com ثبت می‌کنم (سایتی شبیه Digg ولی مخصوص وبلاگ نویس ها) و ترافیک خوبی هم از آنها دریافت می‌کنم.
۲۴- Mark Alves: سعی کنید در سرویس هایی مثل Yahoo Answers و LinkedIn اعتبار خوبی کسب کنید و کلمات کلیدی مرتبط با موضوع کاری‌تان را به خود اختصاص دهید. تاثیر آن را خیلی زود خواهید دید.
۲۵- Tillerman:اولین کسی باشید که بهترین وبلاگ های حیطه‌ی کاری‌تان را معرفی می‌کنید.به این صورت آن مطلب تان در جستجوی عمومی رتبه‌ی خوبی کسب می‌کند و سایرینو حتی وبلاگ های جدید هم به شما لینک می‌دهند.
۲۶- Nick:فعالیت در تالار های گفتگو و کسب اعتبار در آنها به افزایش ترافیک سایتشما خیلی کمک می‌کند همچنین حل کردن مشکلات دیگران و یا نوشتن نکات ریز بهدرد بخور بازدید کنندگان خوبی به شما می‌دهد
۲۷- Brandon Wood: یک ترفند ساده! من برای گرفتن بازدید کننده های زیاد از نوشتن گروهی استفاده می‌کنم.
۲۸- Alan Thomas:بایگانی مطالبتان را فراموش نکنید. من چند وقت پیش تمام نقد هایی که انجامداده بودم را در یک پست جمع آوری کردم و ترافیک و لینک خیلی زیادی دریافتکردم.
۲۹- KWiz:مباحث قابل بحث بنویسید ، به نظر من نوشتن در مورد مطالب داغ و قابل بحثصرفآ برای جذب بازدید کننده کار درست و قشنگی نیست ولی موثر است.
۳۰- Dennis Coughlin:بهترین وبلاگ های مرتبط با وبلاگ خود را پیدا کنید و با نویسنده های آنهاتماس بگیرید ، آدرس وبلاگتان را بدهید و ارتباط برقرار کنید. این کار بهشما کمک می‌کند تا آنها وبلاگ شما را پیدا کنند ، بخوانند و احتمالآ آن رالینک کنند
« آخرين ويرايش: ژانویه 28, 2011, 09:10:34 توسط مدیریت سایت »

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
پایگاه اینترنتى خود را آنالیز كنید 
    دراینترنت سایت هاى زیادى وجود دارند كه به صورت رایگان سایت شما را آنالیزمى كنند. در اینجا قصد داریم شما را با این سایت ها و نحوه استفاده ازآنها آشنا كنیم.
اگر شما صاحب پایگاهى در دنیاى پهناور اینترنت هستید مطمئنا موفقیتو بهتر شدن آن برایتان اهمیت خاصى دارد، پس بدون شك نیاز دارید كه بهبررسى نقاط مثبت و منفى قسمت هاى مختلف سایت خود بپردازید. این كار نیازبه داشتن دانش فنى خاصى ندارد و در اینترنت سایت هاى زیادى وجود دارند كهاین امكان را به صورت رایگان در اختیار شما قرار مى دهند. در این مقالهقصد داریم كه شما را با تعدادى از این سایت ها و نحوه استفاده از آنهاآشنا كنیم.

PAGE RANK سایت شما چند است؟به عنوان اولین قدم، باید بدانید كه سایت شما از نظر موتور جستجوگر گوگل در چه رتبه اى قرار دارد.
پس ابتدا باید با مفهوم عبارت "PAGE RANK" آشنا شوید. PAGE RANKمیزان اهمیت صفحه مورد نظر شما از سوى گوگل است و با عددى بین صفر و 10تعیین مى شود. به عنوان مثال PAGE RANK سایت گوگل 10 است. حال سوالاینجاست كه چگونه متوجه شویم كه PAGE RANK سایت ما چند است؟
گوگل این مسئله را با قرار دادن این امكان در TOOLBAR (نوارابزار) خود مرتفع كرده است. به گونه اى كه هر بار صفحه وبى را باز مى كنیدبه طور خودكار PAGE RANK آن صفحه نمایش داده مى شود.
شما مى توانید TOOLBAR گوگل را از این آدرس دانلود كنید.

راه ساده ترى نیز وجود دارد. وارد این سایت شوید و در قسمت CHECKPR آدرس مورد نظر خود را وارد كرده و سپس بر روى دكمه CHECK PR كلیك كنید.البته سایت هاى مشابه دیگرى نیز وجود دارند.

آشنایى با سایت ALEXA.COMدر این سایت شما مى توانید به اطلاعات ارزشمندى در مورد ترافیك سایت خود دست پیدا كنید.
لازم است بر روى عبارت RANKINGS TRAFFIC در صفحه اصلى سایت ALEXAكلیك كنید. در كادر مورد نظر آدرس سایت خود را وارد كنید و بر روى دكمهGET TRAFFIC DETAILS كلیك كنید. در صفحه باز شده یك سرى توضیحات اجمالى(OVERVIEW) از جمله سایت هاى مرتبط، رتبه ترافیك (TRAFFIC RANK)، تعدادسایت هاى لینك داده به این سایت، تاریخ آنلاین شدن این آدرس و اطلاعاتتماس در مورد سایت مورد نظر نمایش داده مى شود.
همچنین از این نظر مى توانید سایت خود را با یك سایت دیگر نیزمقایسه كنید. این كار از طریق وارد كردن آدرس سایت مورد نظر و كلیك بر روىدكمه COMPARE SITES امكان پذیر است.
در قسمت RELATED LINKS لینك و سایتهاى مرتبط با سایت شما نمایش داده مى شود.
در قسمت SITES LINKING IN نیز لیست سایت هایى كه به شما لینك داده اند نمایش داده مى شود.

آشنایى با سایت SEARCHBLISS.COMهنگامى كه وارد این سایت مى شوید با لینك هاى زیادى مواجه هستید كهابزار زیادى را در زمینه هاى مختلف براى مدیران سایت ها از جمله بهینهسازى جایگاه سایت ها در موتورهاى جستجوگر مهیا كرده است. یكى از این ابزارمهم LINK POPULARITY CHECK مى باشد كه توسط آن از تعداد لینك هاى مرتبط باسایت شما در موتور هاى جستجوگر مطلع مى شوید. تنها كافیست در قسمت ENTERYOUR URL آدرس سایت خود را وارد كنید و در قسمت ENTER THE ACCESS CODE ASSEEN ABOVE كد سه رقمى كه در مقابل عبارت ACCESS CODE قرار گرفته است راوارد كنید و بر روى دكمه GENERATE REPORT كلیك كنید.

چه سایت هایى از طریق BLOGROLLING به شما لینك داده اند؟حتما با سایت BLOGROLLING آشنایى دارید . BLOGROLLIN امكانات مدیریتلینك ها را در اختیار شما قرار مى دهد و شما مى توانید به راحتى لینكدوستان یا سایتهاى مرتبط را در سایت خود قرار دهید.
براى اینكه بدانید چه سایتهایى از این طریق لینك شما را در سایتخود قرار داده اند نیاز دارید وارد این صفحه كه بخشى از امكانات ارائه شدهتوسط خود سایت BLOGROLLING است، بشوید.
تنها لازم است در صفحه مذكور و در قسمت SEARCH FOR آدرس سایت خود را وارد كنید و بر روى دكمه SEARCH كلیك كنید.
آشنایى با سایت WHOLINKSTOME.COMاگر كمى خوش شانس باشید و موفق شوید كه به این سایت دسترسى پیدا كنید(چون در بیشتر مواقع سرور این سایت با مشكل مواجه است) مى توانید یكجامتوجه شوید كه چه سایت ها و یا وبلاگ هایى به پایگاه شما لینك داده اند.
کار با این سایت مشابه سایت هاى قبل بسیار ساده مى باشد. تنهاکافیست در صفحه‌ى اصلى سایت و در قسمت LOOK UP SITE آدرس سایت خود را واردکرده و بر روى گزینه‌ى WHO LINKS TO ME? کلیک کنید، تا پس از چند دقیقهنتایج حاصل، نمایش داده شوند. نتایج نمایش داده شده، شامل موارد زیر مىباشد:

• رتبه داده شده به صفحه شما از سوى گوگل براساس اهمیت (GOOGLE PAGE RANK)
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت BLOGROLLING یافت شده است.
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت YAHOO! یافت شده است.
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت MSN یافت شده است.
• جزییات ترافیک بازدیدکننده بر روى سایت یا وبلاگ شما از سوى سایت ALEXAکه دستیابى مستقیم به این اطلاعات قبلا توضیح داده شد.
• نتایج جستجوى آدرس شما در صفحات وب توسط سایت TECHNORATI.
• نتایج جستجوى آدرس شما در صفحات وب توسط سایت ICEROCKET.
علاوه بر موارد ذکر شده در انتهاى صفحه بخشى از نتایج جستجوى سایتهاى BLOGROLLING،
YAHOO و MSN نمایش داده شده اند. همچنین شما مى توانید با قراردادن كدى در سایت یا وبلاگ خود، به بازدیدکنندگان این امکان را دهید که باکلیک بر روى این لینک به طور مستقیم نتایج حاصل را مشاهده کنند.

آشنایى با سایت WIDEXL.COMشما مى توانید از این آدرس وارد صفحه اصلى این سایت شوید. در سمت راستاین سایت قسمتى به نام FREE ONLINE TOOLS وجود دارد كه امكانات مفیدى رادر اختیار شما قرار مى دهد. این امكانات به قرار زیرند:

LINK POPULARITY CHECK:
این گزینه این امكان را به شما مى دهد كه متوجه شوید چه تعداد صفحهبه صفحه وب شما در موتورهاى جستجوگر گوگل، ALTAVISTA، MSN، HOTBOT ،LYCOSو ... لینك داده اند. حتى مى توانید علاوه بر آدرس سایت خود، آدرس 2 سایتدیگر را براى مقایسه وارد كنید.

SEARCH SATURATION :
این گزینه این امكان را به شما مى دهد كه متوجه شوید چه تعداد صفحهاز وب شما در موتورهاى جستجوگر فهرست (INDEX) شده اند. در اینجا نیز بهمانند حالت قبل مى توان آدرس 2 سایت دیگر را براى مقایسه وارد كرد.

: META TAG ANALYZER
همانطور كه مى دانید انتخاب كلیدواژه ها (KEYWORDS) و توضیحات صفحه(DESCRIPTION) مناسب، نقش مهمى را در معرفى یك پایگاه اینترنتى بهموتورهاى جستجوگر ایفا مى كنند. در واقع ملاك اصلى فهرست كردن صفحات وبتوسط موتورهاى جستجوگر همین دو موردى است كه در بالا ذكر شد. مرتبط بودنعبارات انتخابى با موضوع صفحه، رعایت كردن تعداد عبارات بكار گرفته شده،جلوگیرى از تكرار و استفاده از كلمات رایج بى ربط و گمراه نمودن موتورهاىجستجوگر به منظور افزایش بازدید و ... از مواردى هستند كه باید در انتخابكلیدواژه ها و توضیحات یك صفحه به دقت رعایت شوند.
این بخش این امكان را در اختیار شما قرار مى دهد كه به بررسىكلیدواژه ها و توضیحات صفحه مورد نظر خود بپردازید. علاوه بر این، یك سرىاطلاعات كلى نیز در اختیار شما قرار مى گیرد.
نتایج نمایش داده شده به اختصار در زیر ذكر شده اند:

- نوع سرور وب
- نمایش كلیدواژه ها و توضیحات صفحه
- نمایش درصد ارتباط كلیدواژه ها و توضیحات با نوشته هاى صفحه
- تعیین وضعیت تعداد كلیدواژه ها و كاركترهاى توضیحات صفحه
- تعیین وضعیت حجم صفحه و زمان بارگذارى آن
- نمایش كلیدواژه ها بر حسب درجه اهمیت
- نمایش لینك هاى یافت شده در صفحه بر حسب اهمیت
- و ...
« آخرين ويرايش: ژانویه 28, 2011, 09:10:41 توسط مدیریت سایت »

bahman.akbarzadeh

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 0
  • ارسال: 3
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #8 : فوریه 13, 2011, 04:52:27 »

تبریک میگم
رنک و رتبه شما خیلی عالی شده.
تاثیر گذار ترین نکات در بالا بردن PageRank گوگل، لینک دادن از سایت های دیگه هست که محبوبیت سایت رو نشون میده.
دومین مورد، استفاده از CMS خوبی مثل این هست که کلمات کلیدی رو مدیریت میکنه و تگ های لازم رو ایجاد می کنه.
و سوم محتوای سایت هست.
ولی نرم افزار دید افزا، فقط یک روبوته که دائما سایت رو رفرش میکنه و فقط آمار سایت رو بالا میبره و کلا چیزی نیست که در رنک گوگل تاثیری داشته باشه.

amin

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 16
  • ارسال: 48
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #9 : فوریه 13, 2011, 10:35:26 »
دوستان سلام
با تشکر از زحماتی کلیه عزیزان که ما رو در این مهم یاری دادند به اطلاع می رسانیم که رنک سایت از 0 به 1 در سایت گوگل ارتقاء یافت . مطمئنا این مسئله با تلاش همه شما عزیزان اتفاق افتاده و امیدواریم با تلاش های صمیمانه شما به زودی به رنک های بالاتر در سایت گوگل ارتقاء پیدا کنیم ، انشاء الله و به زودی برنامه های سایت در ماه های آینده نیز اعلام خواهد شد . مجددا از همه تشکر می کنم و خواهش می کنم نظرات و پیشنهادات و انتقاداتشون رو برای ما ارسال کنند

موفق و پیروز باشید

دانلود نرم افزار دیدافزا افزایش رنک سایت - page rank

آموزش ها :

seo چیست ؟
ترافیک سایت چیست ؟
30 نکته اساسی برای افزایش رنک و افزایش بازدید سایت
سایت خود را برای افزایش آمار بازدید کنندگان آنالیز کنید

سلام :
اول از همه به مدیریت محترم تبریک عرض میکنم و بعد از ان به تمامی بچه های با حال سایت . ان شاالله و به امید روزهای بهتر برای این سایت .
کاربران زیر از پست شما تشکر کرده اند:
انسوی دلتنگیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتن هاست .

تگ های عمومی - Popular Tags

flash فلش انجمن تخصصی فارسی آموزش کلاس برنامه نویسی ایران اکشن در تصویری تغییر عذرخواهی روز قالب چیست persian دانلود component منو یک script اسکریپت action date کامپوننت menu استایل افزار دو catalyst به ایجاد Movie Clip سایکل بابت farsi ToolTip Professional مالتی مدیا Portable دسترسی مدیا 10.0 کاتالیست جستجوی مورد تولد برقراری Create Motion Tween PAPERVISION3D تولید با - شبیه سازی Adobe طراحی وب مشکلات as3 سنجی مخصوص ایجاد حرکت با ساخت ثانیه شمار سایت class AS3 delphi mdm نوشتن آموزش تصویری loader flash clip convert کرد MDM Zinc در زمینه builder حرکت توپ شدن flash_mp3_player live بازی Tage ساخت یک انیمیت مقدمات papervison3D مشکل طریقه وارد کردن Tsearch flex بیلدر عدم تماس تازه theme حرکت با تکنیک جهت Sothink SWF Decompiler 5.1 DropDownTreeMenuV3 game در محیط فلش CS5 convertor کاربردی server ما تکنیک Guide نسخه Player رایگان فیلم پلیر farsiconvertor Develop شمسی خاطر معرفی تاریخ سرور جلسه سوم flash save CS4 مشکلات as2 ایجاد فایل تگ ماه Scroller class media cycle App اخیر سمینار آموزش ابتدایی swish max,سویش نرم flash develop ارتباط HadiMetal forum و جامع کار با جلسه چهارم انیمیشن change کوچک رابط کاربری مبتدی Interface flashpro Decompile لایو گذشته روش تاریخچه نظر های

کلیه حقوق برای اعضای انجمن تخصصی فلش ایران محفوظ است