لیست جامع فلش کاران ایران با کمک شما - مشاهده جزئیات طرح ...

جشنواره وب ایران انجمن تخصصی فلش

حمایت از ما - بنر تبلیغی ما در سایت شما - کلیک کنید

نظرسنجی

آیا موافق هستید که با کمک هم help  فلش را کاملا فارسی کنیم؟آیا در این طرح همکاری می کنید؟

همکاری می کنم
 20 (95.2%)
همکاری نمی کنم
 1 (4.8%)

مجموع آرای اعضا: 19

نویسنده موضوع: ترجمه help فلش  (دفعات بازدید: 2570 بار)

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • -دریافت شده: 49
  • ارسال: 81
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
ترجمه help فلش
« : آوریل 21, 2010, 02:27:44 »
سلام
دوستان من  یک پیشنهاد دارم که از نظر خودم جالبه و اونم اینه که همه بیاییم و با کمک هم این hlep فلش را ترجمه کنیم و کاملا فارسی اکشن اسکریپت 3 را یاد بگیریم...البته این کار یکی دو نفر نیست و همه باید به هم کمک کنیم و حتی با ترجمه یک صفحه به فلش کاران فارسی زبان کمک کنیم و یه جورایی روی این adobe را کم کنیم(به دلایلی که حتما خودتون می دانید).به دلیل ساده بودن متن ترجمه فکر نمی کنم سخت باشه و با همبستگی هم می توانیم یک هلپ live روی اینترنت والبته فارسی داشته باشیم(مثل اون چیزی که adobe داره).
کاربران زیر از پست شما تشکر کرده اند:

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • -دریافت شده: 487
  • ارسال: 555
  • مدیریت سایت
    • مسنجر Yahoo - mohsensemsarpour
    • ديدن مشخصات
    • گروه نرم افزاری رایان حمد
    • ایمیل
پاسخ : ترجمه help فلش
« پاسخ #1 : آوریل 21, 2010, 04:40:02 »
با نظر شما موافقم البته در صورتي كه دوستان جمع بشند و قبول همكاري كنند ، در مورد ساخت صفحات و ... هم سعي مي كنم يه چيزي آماده كنم كه به راحتي بتونيم اون رو اديت كنيم

موفق و پيروز باشيد
روزی که تو آمدی زمادر عریان      *    مردم همه خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای بشر که روز رفتن     *     مردم همه گریان و تو باشی خندان

مجتبی

• کاربر فعال
  • -دریافت شده: 90
  • ارسال: 221
    • مسنجر Yahoo - niny_golooo
    • ديدن مشخصات
    • کتاب آموزش ویندوز هفت
« پاسخ #2 : آوریل 22, 2010, 08:32:19 »

من هم با پیشنهادتون کاملا موافقمم

مجتبی

• کاربر فعال
    • ديدن مشخصات
    • کتاب آموزش ویندوز هفت
« پاسخ #3 : آوریل 26, 2010, 09:56:19 »

چقدر بچه های فلش کار سرشون شلوغه که هیچ کس حاضر نیست برای گسترش زبان فارسی کاری انجام بده. هر در حال من فکر میکنم کسانی که فلش رو یاد گرفتن به خاطر اینکه دوست دارن تو انحصار خودشون باشه، دلشون نمیخواد به کسی یاد بدن، چون فکر میکنند به سختی این تجربیات رو کسب کردند. البته بهشون حق میدم.
هر در حال با 5 روز از ایجاد این نظر سنجی میگذره و فقط 3 نفر نظر دادند.  :-X

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #4 : آوریل 26, 2010, 05:23:24 »
بازم خوبه سه نفر راي دادن
روزي كه بنده مي خواستم اين انجمن رو راه اندازي كنم با خيلي از دوستان صحبت كردم و همه گفتند كه هستند ولي اونقدر گرفتار شدند كه حتي سر هم به انجمن وقت نمي كنن بزنن

اميدوارم همه چيز درست بشه
موفق باشيد

dadadoodoo

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 31
  • ارسال: 18
    • ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : آوریل 26, 2010, 10:30:13 »
سلام نظرتون رو به این نظر سنجی جلب می کنم :

http://flashpro.ir/forum/3-6/t192/

تعداد کسانی که نظر دادند نشون می ده که آیا کسی برای کمک کردن و جلو بردن این تاپیک پایه هست یا نه (کلاً آدم دلسرد میشه  ... ) البته کسایی هم که نظر دادن مدیر سایت و مدیر انجمن هستند که حضور و کمک اونا دور از ذهن نیست و مثل گذشته پایه هستند و بقیه هم که نظر دادند لطف داشتن . البته من این تاپیک رو به زودی شروع می کنم ، خوشبختانه یا متاسفانه الان یک پروژه مالتی مدیا دستمه و وقتی تمومش کنم انشالا این تاپیک رو استارت می زنم . خلاصه از دوستان انتظار کمک و حمایت بیشتری دارم چون این کارو تنها نمی شه انجام داد .

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #6 : آوریل 27, 2010, 10:57:43 »
تجربه شخصیه منه که اگه به کسی کمک کنی خودت دو یا چند برابر پیشرفت میکنی و به اون کاملا اعتقاد دارم...
البته به این مسئله خوش بینانه هم میشه نگاه کرد: هنوز خیلی ها این مطلب را نخوندند!(امیدوارم)
« آخرين ويرايش: آوریل 27, 2010, 05:08:16 توسط triton »

مجتبی

• کاربر فعال
    • ديدن مشخصات
    • کتاب آموزش ویندوز هفت
« پاسخ #7 : آوریل 27, 2010, 11:37:42 »
سلام نظرتون رو به این نظر سنجی جلب می کنم :

http://flashpro.ir/forum/3-6/t192/

تعداد کسانی که نظر دادند نشون می ده که آیا کسی برای کمک کردن و جلو بردن این تاپیک پایه هست یا نه (کلاً آدم دلسرد میشه  ... ) البته کسایی هم که نظر دادن مدیر سایت و مدیر انجمن هستند که حضور و کمک اونا دور از ذهن نیست و مثل گذشته پایه هستند و بقیه هم که نظر دادند لطف داشتن . البته من این تاپیک رو به زودی شروع می کنم ، خوشبختانه یا متاسفانه الان یک پروژه مالتی مدیا دستمه و وقتی تمومش کنم انشالا این تاپیک رو استارت می زنم . خلاصه از دوستان انتظار کمک و حمایت بیشتری دارم چون این کارو تنها نمی شه انجام داد .

کاشکی کسانی که اکشن نویسی رو حرفه ای کار کردن و یادگرفتن به کسایی که دوست دارن یاد بگیرن یاد میدادن
من اطلاعات زیادی در مورد کلاس ها ندارم
ولی اگه استارت خوب بزنم برای یادگیری اصولی میتونم کمکتون کنم چون چندتا زبان برنامه نویسی رو نصفه کاره یادگرفتم

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #8 : آوریل 28, 2010, 09:11:47 »
سلام
اگه بگردی پیدا می کنی...فارسیه فارسی ...

Insomnia

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 15
  • ارسال: 31
    • ديدن مشخصات
    • adobe flash platform
    • ایمیل
« پاسخ #9 : آوریل 29, 2010, 05:54:44 »
به نظرم این کار اصلا به صرفه نیست.
و جز اینکه وقت آدم رو بگیره کاره دیگه ای نمی کنه!
help فلش چیز ثابتی نیست که روی آن دست گذاشته اید به علاوه ترجم اش + مثل خودش مرتب درآوردن + ... همه ی اینها وقت گیره
حالا فرضا با نیروی زیاد این کار رو کردیم! فرداش شرکت ادوبی نسخه ی جدید document یا actionscript یا فلش رو داد بیرون!
 :o تمام زحمات بر باد!
help خود فلش هم دائما در حال تغییره!!

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #10 : آوریل 29, 2010, 07:24:42 »
سلام
خوب دلایل شما قابل احترام است ولی ...قرار نیست از اول شروع به ساخت کنیم بلکه با نرم افزارهایی مثل front page آنها را ادیت می کنیم و خیلی از کارها حل میشه.
به نظر شما شی گرایی چند وقت هست که به عنوان روش اصلی برنامه نویسی وجود داره( با توجه به پیشرفت زیاد علم برنامه نویسی و به وجود آمدن زبان های جدید زیاد )؟ زمان زیادیست ، نه؟پس خیلی منطقی میشه گفت که به اکشن اسکریپت  نسخه جدید نمیشه زیاد فکر کرد(با توجه به باز نویسی کامل زبان اکشن اسکریپت در زمان تولید as3 و بهینه سازی های کاملا شگفت انگیز در این نسخه 3 از اکشن اسکریپت)؟
بگذارید یه مثال بزنم.به نظر شما ویندوز 7 را از صفر شروع به نوشتن کردند؟اصلا این طور نیست!در واقع هسته ویندوزها مثل 98 و 7 کاملا یکسان است و کمپانی اصلا وقت خودش را صرف تولید هسته اولیه نمی کنه بلکه آن را ویرایش می کنه و عیب های آن را از بین می برد...پس به اکشن اسکریپت و help ان باید به دید هسته نگاه کرد که فقط به آن اضافه میشه و یا ویرایش میشه پس کار ما آنقدر ها هم به گفته شما بی خود و غیر منطقی نیست.
"آینده همین الان است نه بعد"

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • مدیریت سایت
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #11 : آوریل 29, 2010, 09:06:55 »
دوستان بنده فایل های html کامل راهنمای فلش رو دانلود کردم و الان دارم ، اگر قرار شد این کار رو شروع کنیم می تونیم از اون ها استفاده کنیم ، در واقع بنده اون رو به صورت کامل آپلود می کنم به صورت زبان اصلی ، هر بخش که ترجمه شد در همون بخش آپدیت می شه ، در ضمن با اومدن فلش CS5 و استفاده از AS3 در این ورژن فکر می کنم حالا حالاها در نرم افزارهای فلش از همین ورژن از اکشن اسکریپت استفاده بشه ، و با نظر دوستان هم موافقم که اگر تغییری هم باشه فکر نمی کنم از نوع پایه ای باشه و می تونیم ما هم تغییرات رو به صورت فارسی به روز کنیم بازم خوشحال می شم نظرات شما رو بشنوم تا انشاء الله یک تصمیم با دید باز گرفته باشیم

موفق و پیروز باشید

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #12 : مه 03, 2010, 11:24:21 »
نقل قول
...در واقع بنده اون رو به صورت کامل آپلود می کنم به صورت زبان اصلی ، هر بخش که ترجمه شد در همون بخش آپدیت می شه

دقیقا منظورم همین بود.
اما حالا نیاز به یک مدیریت قوی داریم تا اینکه یک مطلب دوبار ترجمه نشه.در ضمن کم کم داریم به زمان امتحانات پایان ترم نزدیک میشیم که همین امر یکم سرعت کار را در همین ابتدا  می گیره(اما تابستون در راهه!) که این مطلب نباید روی اراده ما اثر بگذارد.
یه پیشنهاد هم داشتم:بهتر نام افرادی که در این کار همکاری دارند را یه جوری موندگار کنیم که هم انگیزه ای برای دیگران باشه و هم قدردانی از مترجمان.

مجتبی

• کاربر فعال
    • ديدن مشخصات
    • کتاب آموزش ویندوز هفت
« پاسخ #13 : مه 03, 2010, 11:30:55 »

دوستان من شدیدا منتظر شروع کارم، امیدوارم با این کار حداقل خودم اکشن اسکریپت رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم.  ???

rasoulak

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 6
  • ارسال: 35
  • بزرگــــوار من خــــــداست
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
« پاسخ #14 : مه 03, 2010, 01:54:45 »
طرح خوبــــــی .منم موافقم.
هر کاری از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم.

Tags:

تگ های عمومی - Popular Tags

flash فلش انجمن تخصصی فارسی آموزش کلاس برنامه نویسی ایران اکشن در تصویری تغییر عذرخواهی روز قالب چیست persian دانلود component منو یک script اسکریپت action date کامپوننت menu استایل افزار دو catalyst به ایجاد Movie Clip سایکل بابت farsi ToolTip Professional مالتی مدیا Portable دسترسی مدیا 10.0 کاتالیست جستجوی مورد تولد برقراری Create Motion Tween PAPERVISION3D تولید با - شبیه سازی Adobe طراحی وب مشکلات as3 سنجی مخصوص ایجاد حرکت با ساخت ثانیه شمار سایت class AS3 delphi mdm نوشتن آموزش تصویری loader flash clip convert کرد MDM Zinc در زمینه builder حرکت توپ شدن flash_mp3_player live بازی Tage ساخت یک انیمیت مقدمات papervison3D مشکل طریقه وارد کردن Tsearch flex بیلدر عدم تماس تازه theme حرکت با تکنیک جهت Sothink SWF Decompiler 5.1 DropDownTreeMenuV3 game در محیط فلش CS5 convertor کاربردی server ما تکنیک Guide نسخه Player رایگان فیلم پلیر farsiconvertor Develop شمسی خاطر معرفی تاریخ سرور جلسه سوم flash save CS4 مشکلات as2 ایجاد فایل تگ ماه Scroller class media cycle App اخیر سمینار آموزش ابتدایی swish max,سویش نرم flash develop ارتباط HadiMetal forum و جامع کار با جلسه چهارم انیمیشن change کوچک رابط کاربری مبتدی Interface flashpro Decompile لایو گذشته روش تاریخچه نظر های

کلیه حقوق برای اعضای انجمن تخصصی فلش ایران محفوظ است