لیست جامع فلش کاران ایران با کمک شما - مشاهده جزئیات طرح ...

جشنواره وب ایران انجمن تخصصی فلش

حمایت از ما - بنر تبلیغی ما در سایت شما - کلیک کنید

نویسنده موضوع: فونت فارسی در فلش دوباره  (دفعات بازدید: 195 بار)

naser

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 7
  • ارسال: 23
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
فونت فارسی در فلش دوباره
« : اوت 26, 2010, 06:23:36 »
با تشکر ار TRITON و مدیریت سایت  ، من در اکشن اسکریپ از فونت مریم استفاده می کنم پس دیگر فونتم استاتبک نیست ،و با در خواست کاربر به textم مقدار می دهم و از component هم استفاده نمی کنم و فونتی که embed کردم نبز جواب نمی دهد یا لااقل در مورد فونت مریم جواب نمیدهد ولی در مورد فونت انگلیسی  جواب میدهد.و همچنان جواب سوال قبلیم مبنی بر (می خواستم در فلش  کاری کنم که آن فونت همراه فلشم باشد(فونت فارسی) تا بدون احتیاج به اینستال شیلد بتوانم از آن استفاده کنم.باید چی کار کنم؟)را نگرفتم.
2)منظورم از سوال مربوط به کمتر بودن سرعت فایل  دیکامپایل شده از خود فایل اصلی این بود که زمان لود شدن فایل اصلی از  فایل دیکامپایل شده خیلی کمتر  است یا به عبارتی فایل اصلی خیلی سریعتر از فایل دیکامپایل شده  اجرا می شود.  چرا؟   :)

TRITON

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • -دریافت شده: 49
  • ارسال: 81
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
پاسخ : فونت فارسی در فلش دوباره
« پاسخ #1 : اوت 26, 2010, 12:54:43 »
 خوب اگه فونتت دینامیک هستش از Action Script و کلاس FarsiConverter کارت راه می یوفته.فونت را مثل قبل Embed کن و در تب ActionScript و در تب linkage گزینه Export for Action Script را تیک بزن.حالا این فونت جاسازی شده برای استفاده در ActionScript آماده هستش.مثلا اگه فونت tahoma را جاسازی کردی کدی شبیه زیر می تونی داشته باشی:

Action Script or PHP :

import flash
.text.Font;
import flash.text.TextFormat;
import flash.text.TextField;
import flash.text.TextFieldType;

var 
myText:TextField = new TextField();
myText.type TextFieldType.DYNAMIC;
var 
myFont:Font = new Tahoma();
myText.defaultTextFormat = new TextFormat(myFont.fontName);

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • -دریافت شده: 487
  • ارسال: 555
  • مدیریت سایت
    • مسنجر Yahoo - mohsensemsarpour
    • ديدن مشخصات
    • گروه نرم افزاری رایان حمد
    • ایمیل
پاسخ : فونت فارسی در فلش دوباره
« پاسخ #2 : اوت 28, 2010, 01:02:52 »
بنام حق و با سلام
با تشکر از دوست عزیزم برای پاسخگویی به این سوال
در مورد فارسی استایل باید خدمتتون عرض کنم که قبلا توضیحات کامل در مورد اکشن 2 و 3 در انجمن قرار گرفته که از لینک زیر می تونید نتیجه جستجو در این زمینه رو در سایت فلش پرو ببینید و از اون ها استفاده کنید

لینک جستجو

موفق و پیروز باشید
کاربران زیر از پست شما تشکر کرده اند:
روزی که تو آمدی زمادر عریان      *    مردم همه خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای بشر که روز رفتن     *     مردم همه گریان و تو باشی خندان

Tags:

تگ های عمومی - Popular Tags

flash فلش انجمن تخصصی فارسی آموزش کلاس برنامه نویسی ایران اکشن در تصویری تغییر عذرخواهی روز قالب چیست persian دانلود component منو یک script اسکریپت action date کامپوننت menu استایل افزار دو catalyst به ایجاد Movie Clip سایکل بابت farsi ToolTip Professional مالتی مدیا Portable دسترسی مدیا 10.0 کاتالیست جستجوی مورد تولد برقراری Create Motion Tween PAPERVISION3D تولید با - شبیه سازی Adobe طراحی وب مشکلات as3 سنجی مخصوص ایجاد حرکت با ساخت ثانیه شمار سایت class AS3 delphi mdm نوشتن آموزش تصویری loader flash clip convert کرد MDM Zinc در زمینه builder حرکت توپ شدن flash_mp3_player live بازی Tage ساخت یک انیمیت مقدمات papervison3D مشکل طریقه وارد کردن Tsearch flex بیلدر عدم تماس تازه theme حرکت با تکنیک جهت Sothink SWF Decompiler 5.1 DropDownTreeMenuV3 game در محیط فلش CS5 convertor کاربردی server ما تکنیک Guide نسخه Player رایگان فیلم پلیر farsiconvertor Develop شمسی خاطر معرفی تاریخ سرور جلسه سوم flash save CS4 مشکلات as2 ایجاد فایل تگ ماه Scroller class media cycle App اخیر سمینار آموزش ابتدایی swish max,سویش نرم flash develop ارتباط HadiMetal forum و جامع کار با جلسه چهارم انیمیشن change کوچک رابط کاربری مبتدی Interface flashpro Decompile لایو گذشته روش تاریخچه نظر های

کلیه حقوق برای اعضای انجمن تخصصی فلش ایران محفوظ است