لیست جامع فلش کاران ایران با کمک شما - مشاهده جزئیات طرح ...

جشنواره وب ایران انجمن تخصصی فلش

حمایت از ما - بنر تبلیغی ما در سایت شما - کلیک کنید

نویسنده موضوع: افکت گذاری روی تصوی  (دفعات بازدید: 139 بار)

seyed_27

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 1
  • ارسال: 20
    • ديدن مشخصات
    • ایمیل
افکت گذاری روی تصوی
« : اوت 29, 2010, 02:36:03 »
سلام مدیر محترم
اولا از زحمات شما کمال تشکر رو دارم
ثانیا قرار بود لیست نرم افزار هایی که در این ضمینه هستند رو بگذارید
---------------------
خدمتتون عرض کردم که بنده با دلفی کار میکنم و منوهای برنامه و آلبوم تصاویر و کلا تمام جلوه های ویژه رو از فلش استفاده می کنم
اگر شما یا دوستان نرم افزار هایی که در این ضمینه کمکم میکنه رو بگذارید ممنون میشم

ضمنا پیشاپیش شهادت تنهاترین مرد عالم حضرت امیرالمومنین علیه السلام رو به محضر تنهاترین مرد هستی حضرت بقیه الله الاعظم روحی فداه و شما عزیزان تسلت عرض میکنم.

شبهای قدر برای هم دعا کنیم!!!!!!!
« آخرين ويرايش: اوت 29, 2010, 02:38:25 توسط seyed_27 »

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • -دریافت شده: 487
  • ارسال: 555
  • مدیریت سایت
    • مسنجر Yahoo - mohsensemsarpour
    • ديدن مشخصات
    • گروه نرم افزاری رایان حمد
    • ایمیل
پاسخ : افکت گذاری روی تصوی
« پاسخ #1 : اوت 30, 2010, 11:48:03 »
بنام حق و با سلام
اول تشکر می کنم از شما به خاطر لطفی که دارید و بنده هم شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) رو به شما و آقا امام زمان (عج) تسلیت عرض می نمایم
در مورد معرفی برنامه ها حق با شماست و بنده به خاطر مشغله های کاری مورد رو فراموش کرده بودم

اولین سری نرم افزارهایی که می خوام معرفی کنم نرم افزارهای کمپانی http://www.photodex.com/ می باشد این کمپانی دارای دو محصول در زمینه افکت گذاری روی تصاویر بوده و خروجی فلش از تصاویر تولید می کند که از طریق آدرس می توانید به سایت و مشخصات هر یک دسترسی داشته باشید
نرم افزار دوم از شرکت نرم افزاری source tech بوده و از طریق آدرس http://www.sothink.com/product/photo-album-maker/index.htm قابل دسترسی می باشد این نرم افزار نیز در زمینه تولید آلبوم های تصاویر کاربرد دارد

موارد دیگری نیز هست که در صورت نیاز خدمت شما معرفی می کنم .
موفق و پیروز باشید
کاربران زیر از پست شما تشکر کرده اند:
روزی که تو آمدی زمادر عریان      *    مردم همه خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای بشر که روز رفتن     *     مردم همه گریان و تو باشی خندان

Tags:

تگ های عمومی - Popular Tags

flash فلش انجمن تخصصی فارسی آموزش کلاس برنامه نویسی ایران اکشن در تصویری تغییر عذرخواهی روز قالب چیست persian دانلود component منو یک script اسکریپت action date کامپوننت menu استایل افزار دو catalyst به ایجاد Movie Clip سایکل بابت farsi ToolTip Professional مالتی مدیا Portable دسترسی مدیا 10.0 کاتالیست جستجوی مورد تولد برقراری Create Motion Tween PAPERVISION3D تولید با - شبیه سازی Adobe طراحی وب مشکلات as3 سنجی مخصوص ایجاد حرکت با ساخت ثانیه شمار سایت class AS3 delphi mdm نوشتن آموزش تصویری loader flash clip convert کرد MDM Zinc در زمینه builder حرکت توپ شدن flash_mp3_player live بازی Tage ساخت یک انیمیت مقدمات papervison3D مشکل طریقه وارد کردن Tsearch flex بیلدر عدم تماس تازه theme حرکت با تکنیک جهت Sothink SWF Decompiler 5.1 DropDownTreeMenuV3 game در محیط فلش CS5 convertor کاربردی server ما تکنیک Guide نسخه Player رایگان فیلم پلیر farsiconvertor Develop شمسی خاطر معرفی تاریخ سرور جلسه سوم flash save CS4 مشکلات as2 ایجاد فایل تگ ماه Scroller class media cycle App اخیر سمینار آموزش ابتدایی swish max,سویش نرم flash develop ارتباط HadiMetal forum و جامع کار با جلسه چهارم انیمیشن change کوچک رابط کاربری مبتدی Interface flashpro Decompile لایو گذشته روش تاریخچه نظر های

کلیه حقوق برای اعضای انجمن تخصصی فلش ایران محفوظ است