لیست جامع فلش کاران ایران با کمک شما - مشاهده جزئیات طرح ...

جشنواره وب ایران انجمن تخصصی فلش

حمایت از ما - بنر تبلیغی ما در سایت شما - کلیک کنید

نویسنده موضوع: دموی کوچک با موضوع جام جهانی  (دفعات بازدید: 325 بار)

MAJID ART

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 0
  • ارسال: 2
  • مجید هستم 22 سال دارم،فارغ التحصیل گرافیک،مجردم...
    • مسنجر MSN - majid_art_iran@hotmail.com
    • مسنجر Yahoo - majid_art_iran
    • ديدن مشخصات
    • MAJID ART - Graphic Designer !
دموی کوچک با موضوع جام جهانی
« : ژوئن 09, 2010, 11:48:19 »
با سلام
این اولین موضوع جدید من در این سایت است که اگه بشه در آینده هم موضوعاتی ایجاد خواهم کرد .
یه دموی کوچک در مورد جام جهانی 2010 آوردم که من واسه اکثر مناسبتهای مهم ، تو صفحه اول سایت ایرانیان فنلاند فلشی کار میکنم گفتم این یکی را این سایت هم قرار بدم نظرات شمارو هم بدونم .
(زیاد حرفه ای نیست ، آخه اگه حرفه ای تر کار میکردم حجمش زیاد میشد و برای صفحه اول سایت زیاد مناسب نمیشد )
اینم اسکرین شات از کلیپ :

مدیریت سایت

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • -دریافت شده: 487
  • ارسال: 555
  • مدیریت سایت
    • مسنجر Yahoo - mohsensemsarpour
    • ديدن مشخصات
    • گروه نرم افزاری رایان حمد
    • ایمیل
پاسخ : دموی کوچک با موضوع جام جهانی
« پاسخ #1 : ژوئن 10, 2010, 02:57:30 »
لطف کردید دوست عزیز ممنون

منتظر دیگر کارهای شما هستیم
در ضمن در مورد هر یک اگر تونستید توضیح کوچکی در مورد نحوه ایده پردازی بدید تا برای دوستان جنبه آموزشی هم داشته باشه

موفق و پیروز باشید
کاربران زیر از پست شما تشکر کرده اند:
روزی که تو آمدی زمادر عریان      *    مردم همه خندان و تو بودی گریان
کاری بکن ای بشر که روز رفتن     *     مردم همه گریان و تو باشی خندان

MAJID ART

• کاربر جدید
  • *
  • -دریافت شده: 0
  • ارسال: 2
  • مجید هستم 22 سال دارم،فارغ التحصیل گرافیک،مجردم...
    • مسنجر MSN - majid_art_iran@hotmail.com
    • مسنجر Yahoo - majid_art_iran
    • ديدن مشخصات
    • MAJID ART - Graphic Designer !
پاسخ : دموی کوچک با موضوع جام جهانی
« پاسخ #2 : ژوئن 12, 2010, 11:10:28 »
دوست گلم ، چشم ، حتما این کارو انجام میدم  ;)

راستش ایده خاصی نیست ، من تو اون سایت مدیرانجمن و مدیر بخش گرافیکیش هستم و واسه مناسب های ملی و مهم و مناسب های سایت ، دموی این چنینی در صفحه اول سایت قرار میدم .. اینم به خاطر یه مسابقه ای که تو سایت به مناسبت جام جهانی برگزار میشه اجرا کردم  :)

مرسی از نظر لطفتون ، و ممنون به خاطر سایت جامع و عالیتون @};-

تگ های عمومی - Popular Tags

flash فلش انجمن تخصصی فارسی آموزش کلاس برنامه نویسی ایران اکشن در تصویری تغییر عذرخواهی روز قالب چیست persian دانلود component منو یک script اسکریپت action date کامپوننت menu استایل افزار دو catalyst به ایجاد Movie Clip سایکل بابت farsi ToolTip Professional مالتی مدیا Portable دسترسی مدیا 10.0 کاتالیست جستجوی مورد تولد برقراری Create Motion Tween PAPERVISION3D تولید با - شبیه سازی Adobe طراحی وب مشکلات as3 سنجی مخصوص ایجاد حرکت با ساخت ثانیه شمار سایت class AS3 delphi mdm نوشتن آموزش تصویری loader flash clip convert کرد MDM Zinc در زمینه builder حرکت توپ شدن flash_mp3_player live بازی Tage ساخت یک انیمیت مقدمات papervison3D مشکل طریقه وارد کردن Tsearch flex بیلدر عدم تماس تازه theme حرکت با تکنیک جهت Sothink SWF Decompiler 5.1 DropDownTreeMenuV3 game در محیط فلش CS5 convertor کاربردی server ما تکنیک Guide نسخه Player رایگان فیلم پلیر farsiconvertor Develop شمسی خاطر معرفی تاریخ سرور جلسه سوم flash save CS4 مشکلات as2 ایجاد فایل تگ ماه Scroller class media cycle App اخیر سمینار آموزش ابتدایی swish max,سویش نرم flash develop ارتباط HadiMetal forum و جامع کار با جلسه چهارم انیمیشن change کوچک رابط کاربری مبتدی Interface flashpro Decompile لایو گذشته روش تاریخچه نظر های

کلیه حقوق برای اعضای انجمن تخصصی فلش ایران محفوظ است